Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Româncă reţinută pe aeroportul din Luton, pentru trafic de persoane şi sclavie modernă

Poliţiştii britanici au reţinut, joi dimineaţa, pe aeroportul din Luton, Anglia, o româncă suspectă de comiterea infracţiunilor de trafic de persoane şi sclavie modernă.

de Cristi Ioniţă

la 20.09.2019 , 16:45

Românca făcea parte dintr-o grupare de trafic de persoane Românca abia aterizase pe aeroportul din Luton şi a fost ridicată de poliţişti - Recruiter Online

Poliţiştii britanici au reţinut, joi dimineaţa, pe aeroportul din Luton, Anglia, o româncă suspectă de comiterea infracţiunilor de trafic de persoane şi sclavie modernă.

Femeia tocmai coborâse dintr-un avion cu care venise de la Cluj şi se pregătea să-şi ridice bagajul de cală în momentul în care a fost luată ca din oală de oamenii legii.

Românca făcea parte dintr-o grupare de trafic de persoane

Articolul continuă după reclamă

Conform Recruiter, acţiunea a fost efectuată în legătură cu un dosar mai vechi în care au mai fost arestaţi, în luna mai, în Birmingham, alţi trei români, doi bărbaţi şi o femeie.

Atunci, doi români exploataţi au fost salvaţi de poliţişti şi introduşi într-un program de protecţie a celor care cade victime fenomenului de sclavie modernă.

Poliţiştii susţin că cei patru suspecţi obişnuiau să ducă români la muncă în Anglia, să-i oblige să locuiască în condiţii mizerabile şi să le controleze în mare măsură banii obţinuţi.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Româncă reţinută pe aeroportul din Luton, pentru trafic de persoane şi sclavie modernă