Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Româncă ucisă şi jefuită în Germania de un imigrant ilegal care trebuia deportat

Un imigrant ilegal senegalez, care a jefuit şi ucis o româncă, în Germania, a fost adus în faţa justiţiei. Potrivit presei locale, individul de 23 de ani ar fi trebuit să fie deportat cu 2 luni înainte de a comite crima.

de Redactia Observator

la 12.05.2018 , 12:38

Un imigrant ilegal senegalez, care a jefuit şi ucis o româncă, în Germania, a fost adus în faţa justiţiei. Potrivit presei locale, individul de 23 de ani ar fi trebuit să fie deportat cu 2 luni înainte de a comite crima.

Soueymane Sidiki a fost inculpat pentru crimă de justiţia din oraşul german Regensburg. În faţa judecătorului, tânărul de 23 de ani originar din Senegal şi-a recunoscut faptele.

Potrivit ziarului Bild, el ar fi trebuit să fie deportat cu 2 luni înainte de a o ucide pe românca de 33 de ani, însă procesul de expulzare a fost întârziat din cauza birocraţiei.

Articolul continuă după reclamă

Imigrantul ilegal a cerut iniţial azil în Germania, dar a fost refuzat, mai ales că era suspectat de furt, în Mali. Autorităţile germane nu l-au putut deporta imediat însă, pentru că nu avea acte. Aşa că au cerut în Senegal eliberarea de identitate pe numele lui. În timp ce procedurile înaintau greoi, senegalezul a comis crima.

El a ucis-o pe româncă în august anul trecut, în apartamentul ei din Regensburg. A plătit-o cu 50 de Euro pentru o partidă de sex, iar apoi a sugrumat-o, cu o pernă. A luat banii şi telefonul tinerei şi a fugit.

Românca a fost ucisă şi jefuită de imigrantul senegalez
Apartamentul din Regensburg al româncei

Ucigaşul a fost prins ulterior, într-un centru de imigranţi de la graniţa cu Cehia, fiind depistat după semnalul telefonului victimei. La audieri, el a dezvăluit de ce i-a luat viaţa fetei. Pentru că nu avea bani, un alt imigrant i-a recomandat să acosteze prostituate şi să le jefuiască.

Asasinul româncei ucise la Regensburg dus la tribunal
Lica Luminata, românca ucisă în Germania

Românca Lica Luminata, care locuia în apropiere de centrul de azilanţi unde era şi senegalezul, i-a căzut, astfel, victimă.

Soueymane Sidiki a pledat vinovat pentru toate acuzaţiile aduse. Verdictul urmează să fie pronunţat pe 22 iunie. Individul riscă închisoare pe viaţă pentru uciderea româncei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Româncă ucisă şi jefuită în Germania de un imigrant ilegal care trebuia deportat