Antena Meniu Search
x

Româncă ucisă în Abu Dhabi

O româncă a avut parte de un sfârşit teribil în Emiratele Arabe Unite. Femeia în vârstă de 47 de ani, care avea şi cetăţenie americană a fost înjunghiată în baia unui centru comercial din Abu Dhabi

Vezi și

O româncă a avut parte de un sfârşit teribil în Emiratele Arabe Unite. Femeia în vârstă de 47 de ani, care avea şi cetăţenie americană a fost înjunghiată în baia unui centru comercial din Abu Dhabi 

Ucigaşul a fost filmat pe camerele de supraveghere din mall, dar este extrem de greu de identificat. Era îmbrăcat în costumul tradiţional al femeilor arabe aşa că nu i se poate observa nicio trăsătură. Este clar însă că ştia cine îi este victima. A aşteptat-o o oră şi jumătate în baia publică unde a atacat-o şi a ucis-o cu o violenţă ieşită din comun.

Veselă, optimistă, plină de viaţă. Aşa o descriu cunoscuţii pe Ibolya Ryan. Iubea călătoriile şi tot ce era nou dar, mai ales işi dorea sa ajute. Copiii cu nevoi speciale in special, cărora le-a dedicat întreaga ei viaţă. Pentru ei a venit în Abu Dhabi, ca educatoare la o şcoală specială. Şi asta i-a adus moartea. Românca a fost înjunghiată în baia unui mall din Abu Dhabi.

Înainte de a veni în Emiratele Arabe Unite, a lucrat ca profesor pentru copii cu nevoi speciale, a lucrat împreună cu un copil cu sindromul Down, în Colorado. Era plină de compasiune, o persoană foarte iubitoare!

Principalul suspect apare pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din centrul comercial. PErsoana este îmbrăcată în ţinuta tradiţională a femeilor musulmane, acoperită din cap până în picioare. Nici măcar mâinile nu le are descoperite. Fantoma din Reem Island, cum a fost numită de presă, intră apoi în toaleta femeilor. O oră şi jumătate a rămas acolo. Semn că nu şi-a ales victima la întâmplare. A ieşit apoi în grabă şi a urcat în lift. Îşi îndeplinise misiunea.

Ibolya Ryan locuia în Emiratele Arabe Unite de un an, împreună cu cei doi copii ai săi. Acum, gemenii de 11 ani se află în custodia poliţiei. Dacă mama lor a fost ucisă pentru că avea cetăţenie americană, şi ei ar putea fi ţinte.

Ibolya Ryan a murit la câteva ore după ce a fost înjunghiată, pe patul unui spital din Abu Dhabi. Acum, autorităţile din trei state colaborează ca să îi găsească ucigaşul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Româncă ucisă în Abu Dhabi