Antena Meniu Search
x

Româncă ucisă în Italia

Sfârşit crunt pentru o româncă stabilită în Italia. Femeia de 46 de ani a fost ucisă cu o cruzime ieşită din comun într-o parcare din regiunea Verona, iar asasinul nu a fost încă prins

Vezi și

Sfârşit crunt pentru o româncă stabilită în Italia. Femeia de 46 de ani a fost ucisă cu o cruzime ieşită din comun într-o parcare din regiunea Verona, iar asasinul nu a fost încă prins

Anchetatorii vorbesc de o reglare de conturi între grupări mafiote, variantă deziminţită însă de cei care au cunoscut-o pe Veneţia Niacşu. Femeia a crescut într-un orfelinat din Galaţi şi toată lumea are numai cuvinte de laudă despre ea.

Sâmbătă noapte, într-o parcare de tiruri de lângă Verona, Veneţia Neaşu era găsită fără suflare de un trecător. Anchetatorii au tras repede concluziile. Femeia s-ar fi prostituat şi cel mai probabil a picat victima unui client. Acasă, la Galaţi, cei care au cunoscut-o cred că poliţiştii se pripesc.

Abandonată de mică, Veneţia Niacşu a crescut la orfelinat. S-a angajat de foarte tânără, ca să se poată întreţine. Zece ani a fost chelneriţă, după care şi-a găsit o slujbă la un call center din Galaţi. Când a fost disponibilizată, a decis să îşi încerce norocul peste hotare.

Plecase de un an şi jumatate în Italia. Venise ultima data in primavara pt a-şi face un set de analize.

Medicii legişti trebuie acum să stabilească exact cum a murit Veneţia. Cel mai probabil, românca va fi înmormântată tot în Peninsulă. Acasă nu are cine să o aducă.

Până acum singurul indiciu al anchetatorilor este o maşină de culoare neagră, în care ar fi fugit asasinul. Automobilul a fost filmat de camerele de supraveghere din parcare, la ora aproximativă a morţii femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Româncă ucisă în Italia