Antena Meniu Search
x

Româncă ucisă în Italia sub privirile copiilor

O ceartă conjugală s-a încheiat cu o crimă în familia unor români stabiliţi în Italia. Totul în prezenţa celor 4 copii ai cuplului

Vezi și

O ceartă conjugală s-a încheiat cu o crimă în familia unor români stabiliţi în Italia. Totul în prezenţa celor 4 copii ai cuplului

Bărbatul şi-a lovit mortal soţia cu un par, după care a lăsat totul şi a fugit. Acum e dat în urmărire şi riscă să îşi petreacă restul vieţii în închisoare.

Un depozit părăsit de la periferia oraşului Torino a fost scena crimei. Magda şi Lucian locuiau acolo alături de alte familii fără adăpost. Ieri, cei doi soţi s-au luat la ceartă. Înfuriat la culme, bărbatul de 29 de ani a înşfăcat o bâtă şi şi-a atacat soţia. A fost de ajuns o lovitură ca să o ucidă.

Cel mai mare dintre cei 4 copii ai cuplului a asistat la crimă. El a fost cel care le-a spus poliţiştilor veniţi la faţa locului că tatăl lui i-a ucis mama. Când au ajuns poliţiştii, bărbatul apucase să fugă. Martorii l-au văzut urcând într-un autobuz. Din acel punct i s-a pierdut urma, iar anchetatorii au început căutările.

Familia de români este originară din Galaţi, scriu jurnaliştii italieni. Cei doi soţi veniseră în Italia de doar două luni, cu toţi cei 4 copii şi cu bunica celor mici. Bătrâna a anunţat crima. Le-a spus anchetatorilor că ginerele ei şi-a pierdut cumpătul şi că, în România, fusese internat la un spital de boli psihice.

Copiii sunt acum în grija statului italian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Româncă ucisă în Italia sub privirile copiilor