Antena Meniu Search
x

Rețea de proxeneți din Italia, destructurată de o tânără. Opt români au fost arestați

O grupare de români specializată în trafic de persoane și proxenetism a fost destructurată de carabinierii din Bergamo, Italia. Bărbații ademeneau tinere din România cu promisiuni, însă, odată ajunse în Peninsulă, femeile erau obligate să se prostitueze.

de Redactia Observator

la 06.06.2019, 18:30

Români arestați în Italia
O victimă a fost cea care i-a alertat pe polițiștii români - Profimedia Images

O grupare de români specializată în trafic de persoane și proxenetism a fost destructurată de carabinierii din Bergamo, Italia. Bărbații ademeneau tinere din România cu promisiuni, însă, odată ajunse în Peninsulă, femeile erau obligate să se prostitueze. Una dintre victime nu a mai suportat coșmarul și le-a povestit totul polițiștilor români, care i-au alertat apoi pe carabinieri.

Potrivit publicației bresciatoday.it, proxeneții români le promiteau victimelor un loc de muncă bine plătit și o viață confortabilă în provincia Bergamo, din nordul Italiei. Visele, însă, se transformau rapid într-un coșmar. 

Ajunse în mâinile proxeneților, femeile erau forțate să își vândă trupurile pe drumurile din sudul orașului.

Una dintre victime a alertat Poliția Română

Una dintre victime a fost cea care a reușit să le povestească polițiștilor români tratamentele inumane la care a fost supusă. Agenții i-au alertat imediat pe carabinierii din Bergamo care, coordonați de procuratura din Brescia, i-au descoperit pe cei opt români și i-au încătușat, în urma unei operațiuni fulger.

Investigația nu s-a sfârșit. Acum, anchetatorii italieni vor să confiște toți banii pe care cei opt români i-au acumulat folosindu-se de tinerele victime. Următorul pas, scrie sursa citată, este de a confisca toate bunurile provenite din activitatea de proxenetism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Rețea de proxeneți din Italia, destructurată de o tânără. Opt români au fost arestați