Antena Meniu Search
x

Români împiedicați cu tigăile să muncească, în Spania "Plecați la voi în țară, polonezi scârboși!" (video)

Mai mulți români au fost împiedicați cu tigăile să muncească, în Spania: "Plecați la voi în țară, polonezi scârboși!", le-au strigat vecinii intrați peste ei.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 20.05.2020, 14:33

Români în Spania
Românii au fost atacați cu tigăile - Captură video
  • Muncitorii români sunt ținta atacurilor xenofobe.
  • Poliția a venit de mai multe ori, le-a dat dreptate românilor, dar vecinii tot îi agresează.

Mai mulți muncitori care lucrează la renovarea unui apartament pe Avenid de America, în Madrid, s-au trezit marți cu vecinii din bloc intrați peste ei în casă. Aceștia au profitat de faptul că ușa apartamentului era deschisă, muncitorii cărând în acel moment materiale pe scări.

Vecinii au intrat cu tigăi în mâini, pe care le loveau și făceau un zgomot infernal, și le-au strigat muncitorilor: "Plecați la voi în țară, polonezi scârboși!" Partenera unuia dintre muncitori a filmat tot și a dezvăluit că aceștia sunt români, nu polonezi.

Adrian este unul dintre acești muncitori care lucrează la în apartament: "Ei fac asta de când am început să lucrăm. Au chemat poliția în fiecare zi și în fiecare zi ofițerii le spun că putem lucra.", a declarat românul, pentru Madrid Diario.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și legislația permite munca românilor, doar că vecinii se opun, iar sursa citată scrie că aceștia i-au atacat și fizic și le-au smuls măștile de protecție de pe față.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Români împiedicați cu tigăile să muncească, în Spania "Plecați la voi în țară, polonezi scârboși!" (video)