Antena Meniu Search
x

Românii prinși cu cannabis de 500.000 de lire sterline, condamnați la închisoare în Marea Britanie

Doi români prinși cu cannabis de 500.000 de lire sterline au fost condamnați la închisoare cu executare în Marea Britanie.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 20.08.2020, 16:52

Românii aveau cultura de cannabis într-o hală industrială
Ștefănuț Badea (stânga) și Florin Neacșu au fost condamnați la câte doi ani de închisoare cu executare - Cleveland Police via Gazette Live
  • Cei doi români au fost condamnați la închisoare cu executare.
  • Românii au fost prinși că aveau o cultură de cannabis într-o hală industrială.

Ștefănuț Aurelian Badea, 28 de ani, și Florin Neacșu, 29 de ani, au fost prinși producând cannabis în incinta unei hale industriale din Stockton-on-Tees, unde ei locuiau și munceau oficial.

Conform Gazette Live, românii au fost prinși în urma unor percheziții efectuate la mijlocul lunii iunie.

De atunci, cei doi au fost încarcerați la închisoarea din Durham și audiați în permanență prin teleconferință, din cauza restricțiilor impuse din pricina pandemiei de coronavirus.

Avocații celor doi români au încercat în permanență să scoată la iveală latura umană a cazului.

Ștefănuț și Florin au terminat facultăți în România, dar nici așa nu și-au găsit un loc de muncă pe măsură, astfel că au ajuns în Marea Britanie, unde norocul nu le-a surâs prea tare.

Afectați de pandemia de coronavirus și de dorul de casă și de cei dragi, au dat semne de naivitate și s-au înhăitat cu cine nu trebuie, astfel că, pentru câțiva bani în plus, au ajuns să pună umărul la dezvoltarea unei grupări de traficanți de droguri.

Românii au plâns la ultima teleconferință.

Deși a părut să dea semne de îngăduință și a fost de acord că cei doi români s-au confruntat cu greutăție de-a lungul vieții, judecătorul a precizat că nu poate să le acorde o pedeapsă cu suspendare astfel că i-a condamnat pe cei doi români la câte doi ani de închisoare cu executare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Românii prinși cu cannabis de 500.000 de lire sterline, condamnați la închisoare în Marea Britanie