Antena Meniu Search
x

Patru români prinşi când furau mai multe haine sport dintr-un centru comercial din Italia

Patru români cu vârste cuprinse între 17 şi 30 de ani au fost prinşi când furau mai multe haine sport dintr-un centru comercial din San Giuliano, Italia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 14.12.2019, 10:36

Trei dintre românii prinşi la furat au fost încarceraţi
Românii au fost aşteptaţi de poliţişti la ieşirea din centrul comercial - 7 Giorni

Patru români cu vârste cuprinse între 17 şi 30 de ani au fost prinşi când furau mai multe haine sport dintr-un centru comercial din San Giuliano, Italia.

Cei patru, doi bărbaţi şi două tinere, au dat mai multe lovituri la magazinul respectiv până când autorităţile locale au reuşit să întrerupă seria de hoţii a românilor.

Conform 7 Giorni, românii acţionau pe rând, după acelaşi scenariu. Una dintre tinere distrăgea atenţia paznicului magazinului în timp ce un bărbat smulgea elementele de siguranţă de la mai multe haine şi fugea cu ele ascunse sub propria haină.

Românii au încercat să dea o nouă lovitură zilele trecute însă la ieşirea din magazin au dat nas în nas cu mai mulţi poliţişti care îi aşteptau pentru a-i încătuşa.

Cei doi bărbaţi, ambii în vârstă de 30 de ani, şi una dintre tinere, de 22 de ani, au fost încarceraţi în penitenciarele din Lodi şi Milano.

Cealaltă tânără, de 17 ani, a fost încredinţată rudelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Patru români prinşi când furau mai multe haine sport dintr-un centru comercial din Italia