Antena Meniu Search
x

Opt români reţinuţi pentru exploatarea unor dame de companie, cucerite prin metoda "lover-boy", în Spania

Operaţiune de amploare a poliţiştilor spanioli care a vizat o reţea de prostituţie cu ramificaţii în România. Anchetatorii au descoperit fete racolate la noi în ţară, unele minore, ţinute prizoniere în Barcelona.

de Redactia Observator

la 27.12.2019, 22:23

Vezi și

Operaţiune de amploare a poliţiştilor spanioli care a vizat o reţea de prostituţie cu ramificaţii în România. Anchetatorii au descoperit fete racolate la noi în ţară, unele minore, ţinute prizoniere în Barcelona. Tinerele erau obligate să se drogheze, iar în casele proxeneţilor s-au găsit arme şi cocaină.

Poliţia catalană a descins în forţă în patru case din Barcelona. Acolo erau ţinute prizoniere tinere racolate din Ploieşti şi din satele dimprejur, multe dintre ele minore.

Fetele erau obligate să se prostitueze în cluburi şi moteluri. Proxeneţii le obligau să consume cocaină şi să îşi convingă clienţii să cumpere droguri. 

Una dintre fete a fost cea care a povestit autorităţilor despre chinul prin care a trecut. Căzuse în capcană cu câţiva ani în urmă, când era încă minoră. 

Presa spaniolă scrie că majoritatea victimelor erau racolate prin aşanumita metodă "Lover Boy". 

Tinerele se îndrăgosteau de unul din membrii reţelei şi plecau împreună în Spania. 

În urma unei operaţiuni simultane, în Barcelona şi în Ploieşti, au fost reţinuti opt indivizi. Unul dintre ei, chiar liderul reţelei, a fost prins pe Aeroportul Otopeni, când se întorcea din Spania. 

Din locuinţele proxeneţilor au fost confiscate 12 telefoane mobile, o motocicletă, o maşină de lux, două pistoale, 6.000 de euro şi 150 de grame de cocaină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Opt români reţinuţi pentru exploatarea unor dame de companie, cucerite prin metoda "lover-boy", în Spania