Antena Meniu Search
x

Operațiune masivă a poliției italiene pentru prinderea unor români care spărgeau magazine cu ajutorul unor mașini furate. Imagini din timpul jafurilor

Patru români au fost arestați în Italia, în urma unei ample operațiuni a poliției care a vizat două bande de hoți, acuzate că au dat cel puțin 42 de jafuri.

Patru români au fost arestați în Italia, în urma unei ample operațiuni a poliției care a vizat două bande de hoți, acuzate că au dat cel puțin 42 de jafuri.

În total, 13 persoane, 9 italieni și 4 români, toți din Catania, au fost arestați în urma unei operațiuni denumite "Furtuna".

Romani, arestati pentru numeroase jafuri in Italia

Cei 13, deși fac parte din bande diferite, sunt acuzați de furturi din numeroase benzinării, magazine de tutun, parfumerii, dar și alte tipuri de afaceri din localități precum Siracusa, Enna, Catania și Ragusa.

Pe acelaşi subiect

Hoții furau mașini, pe care le foloseau apoi pentru a sparge vitrinele spațiilor comerciale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din magazine, hoții furau cantități impresionante de marfă, pe care o vindeau, ulterior, ilegal.

Cei patru români arestați sunt Iulian Moise, 38 ani, Florin Stoian, 27 ani, Costel Bălan, 26 ani și Ilie Corodeanu, 25 ani.

Romani arestati pentru jafuri comise in Italia

In imagine: Florin Stoian, Iulian Moise și Costel Bălan.

Polițiștii au anunțat, de asemenea, că sunt căutați alți opt indivizi, bănuiți că fac parte din aceste bande de hoți, care acționau în zonă încă din 2015.

În urma operațiunii, au fost confiscate 10 mașini și 300 de kilograme de tutun furate de la producătorii de tutun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Operațiune masivă a poliției italiene pentru prinderea unor români care spărgeau magazine cu ajutorul unor mașini furate. Imagini din timpul jafurilor