Antena Meniu Search
x

Trei români au torturat și ucis în bătaie un bijutier din Sevilla. Asasinii au fost filmați de camerele de supraveghere

Poliția spaniolă anunță că a identificat trei români care au ucis în bătaie un bijutier din orașul Carmona, provincia Sevilla. Asasinii au fugit, dar au fost filmați și identificați cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Poliția spaniolă anunță că a identificat trei români care au ucis în bătaie un bijutier din orașul Carmona, provincia Sevilla. Asasinii au fugit, dar au fost filmați și identificați cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Guardia Civil spune că cei trei asasini români au fugit din Spania, într-o altă țară europeană, după ce au comis brutala crimă. Foarte probabil, se ascund în România, bănuiesc anchetatorii.

Victima, torturată pentru a da cheia de la seif

Pe 6 august, cei trei au intrat într-un magazin de bijuterii din orașul spaniol Carmona, provincia Sevilla. L-au legat pe bijutierul Francisco Cintado și l-au torturat pentru a le da cheia de la seif. Românii l-au bătut cu sălbăticie pe bărbat, care apoi a murit de pe urma rănilor foarte grave.

Bijutiierul Francisco Cintado e victima românilor

Ucigașii au fugit cu o mașină de culoare albastru închis de la locul crimei. Alertați, polițiștii s-au chinuit aproape 3 săptămâni pentru a afla cine sunt făptașii.

După analizarea imaginilor de pe 2 camere de supraveghere, cei de la Guardia Civil au reușit să afle cine sunt cei trei români asasini.

Românii au ieșit din magazin cu genți, după crimă

Deocamdată, nu este clar cum au reușit ucigașii să pătrundă în magazinul de bijuterii de pe strada Pablo Neruda din Carmona. Anchetatorii spun că, la momentul atacului, magazinul era închis, iar în interior se afla doar bijutierul.

Martorii spun că au văzut trei oameni părăsind magazinul și având asupra lor niște genți, urcând într-o mașină parcată în apropiere.

Potrivit diariodesevilla.es, acesta e cel de-al doilea bijutier ucis în Sevilla în ultimele 4 luni. Primul, un cetățean chinez, a fost decapitat de un individ care a furat o sticlă de bere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Trei români au torturat și ucis în bătaie un bijutier din Sevilla. Asasinii au fost filmați de camerele de supraveghere