România, subiect de scandal la alegerile din SUA. Acuzații grave la adresa democratului Joe Biden

De Redactia Observator.
Publicat: 20.10.2020, 14:30.
Actualizat: 02.11.2020, 15:28

România a ajuns subiect central în lupta pentru alegerile prezidențiale din SUA. Şeful Cabinetului de la Casa Albă îl acuză pe Joe Biden că şi-a folosit statutul de trimis special în ţara noastră, în Ucraina şi în China pentru a facilita îmbogăţirea familiei. Dezvăluirile vin cu trei zile înaintea ultimei dezbateri electorale, unde politica externă nu se va număra printre subiectele de discuţie, spre nemulţumirea republicanilor.

"O parte din banii care ajung la familia Biden par să provină din România, Ucraina şi China. Cele trei ţări în care Joe Biden a fost trimis special în calitate de vice-preşedinte", a spus Mark Meadows, şef al Cabinetului de la Casa Albă

Declaraţia făcută de şeful cabinetului de la Casa Albă la un post de televiziune din State a luat prin surprindere pe toată lumea. Moderatoarea a crezut că Mark Meadows a confundat de fapt ţara noastră cu Rusia.

Mark Meadows, şef al Cabinetului de la Casa Albă

M-am referit la România. O să vedeţi în zilele care vor urma că există o legătură şi cu România.

Un raport compromiţător ar urma să fie publicat de Wall Street Journal în doar câteva zile. Nu este pentru prima dată când România este menţionată în scandalurile în care ar fi implicată familia Biden.

Avocatul lui Trump, Rudy Giuliani, l-a acuzat pe fostul vicepreşedinte că ar fi furat bani din ţara noastră şi a promis că va face revelaţii fără precedent despre legăturile familiei Biden cu România.

Donald Trump, preşedinte SUA

Joe Biden este un criminal şi a fost de mult timp şi tu şi mass-media care nu prezintă aceste informaţii sunteţi delincvenţi.

Informaţiile apar cu puţin timp înaintea ultimei dezbateri televizate. Discuţia va dura 90 de minute, iar pentru fiecare subiect vor fi rezervate 15 minute. Fiecare candidat va avea voie să vorbească liber câte 2 minute. În tot acest timp, pentru a se evita întreruperile, microfonul adversarului va fi închis.

Mulţi americani s-au decis însă deja asupra votului. Un număr record de peste 30 de milioane de alegători au votat anticipat.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.