Antena Meniu Search
x

Video Românii din Spania daţi afară înainte de Revelion din restaurant plătiseră 110 euro. Au sărit pe patron la final, tot român: "Ieşi afară şi ne dai banii"

Revelion ruinat pentru 400 de români care petreceau într-un restaurant din Madrid, deţinut de un conaţional. Nu au mai apucat să bea şampania la miezul nopţii, pentru că au fost evacuaţi de poliţişti fără multe discuţii. În timp ce administratorii spun că nu au nicio vină, mulţi clienţi au emoţii că nu îşi vor primi nici măcar banii înapoi. 

de Redactia Observator

la 02.01.2024, 19:45

Vezi și

Abia începuse petrecerea când în restaurantul Nobile's din Madrid au apărut poliţiştii. Le-au spus clienţilor, scurt, că trebuie să plece. Printre cei 400 de români care aşteptau artificiile de Anul Nou era şi Luminiţa Mantale, care a filmat scenele incredibile. 

Luminiţa Mantale, client: Ne-au scos din restaurant. Au venit 20 de maşini de poliţie. Revelion nu am avut. 

Plătiseră 110 euro de persoană, în schimbul promisiunii unui Revelion de lux

Restaurantul face parte dintr-un lanţ deschis în Spania de un român. Clienţii îl aleseseră tocmai pentru că proprietarul este un conaţional. În plus, aflaseră că acolo se mânca bine. Plătiseră 110 euro de persoană, în schimbul promisiunii unui Revelion de lux. După ce i-a dat afară poliţia, a început cearta...

- Ieşi afară şi ne dai banii! 

- Staţi, doamnă, că vi-i dă!

- Am plătit taxiuri, haine... 

- Aşa, şi? 

- Ei ştiau, şi ospătarii parcă ştiau. Râdeau. Deci ei ştiau.

Evacuarea din noaptea de Anul Nou, răzbunarea proprietarului clădirii

Angajaţii restaurantului spun că evacuarea din noaptea de Anul Nou a fost răzbunarea proprietarului clădirii. Ar fi anulat contractul de închiriere fără nicio înştiinţare. În aceste condiţii, restaurantul nu mai avea voie să funcţioneze.

Florin Partene, angajat restaurant: Nu ne-a anunţat nimeni. Putea să ne anunţe cu o zi, cu o săptămână, cu o lună înainte. Vor să ne dea afară din restaurant că nu a vrut şeful meu să cumpere clădirea. Se returnează toţi banii tuturor celor care au fost prezenţi. 

Restaurantul funcţiona de cinci ani şi organiza frecvent evenimente pentru românii din diaspora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Românii din Spania daţi afară înainte de Revelion din restaurant plătiseră 110 euro. Au sărit pe patron la final, tot român: "Ieşi afară şi ne dai banii"