Antena Meniu Search
x

Românul împușcat mortal în Sicilia de un italian, victima unui scandal sentimental

Italianul care a ucis un român, pe 26 decembrie, și-a recunoscut fapta. Motivul crimei a fost o dragoste interzisă - un scandal sentimental, care a degenerat într-un conflict violent. Românul a fost împușcat mortal de italianul furios.

Italianul care a ucis un român, pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, și-a recunoscut fapta. Motivul crimei a fost o dragoste interzisă - un scandal sentimental, care a degenerat într-un conflict violent. Românul a fost împușcat mortal de italianul furios.

Potrivit poliției din Sicilia, totul a pornit de la relația de dragoste a asasinului lui Iulian Florin Aenăchioaie, un român de 44 de ani.

Crimă de la o dragoste interzisă

Vincenzo Vindigni, un italian de 29 de ani, avea o relație cu o tânără din România, care era chiar cumnata lui Iulian Aenăchioaie.

Familia româncei nu a fost însă de acord cu iubirea celor doi și a încercat să îi despartă. De aici au pornit conflicte în serie cu italianul. Așa s-a întâmplat și în seara crimei, pe 26 decembrie, când între rudele tinerei și Vicenzo Vindigni a izbucnit o noua ceartă.

Ucis în a doua zi de Crăciun

Scandalul s-a încheiat de această dată sângeros. Italianul l-a împușcat mortal pe cumnatul iubitei sale. Un prieten al lui Iulian Aenăchioaie a fost, de asemenea, împușcat de Vicenzo Vindigni și a fost rănit grav.

După crimă, italianul s-a predat poliției, iar un judecător a decis ca el să rămână după gratii. În arest preventiv. Conform ziarului sicilian La Spia, luni va fi efectuată autopsia victimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Românul împușcat mortal în Sicilia de un italian, victima unui scandal sentimental