Antena Meniu Search
x

Următorul campion mondial la box ar putea fi un român. În câteva ore, Ronald Gavril va intra în ring pentru titlul suprem

România poate avea din nou un campion mondial la box. Ronald Gavril se luptă pentru titlul mondial WBC, după ce aseară a trecut proba cântarului.

Vezi și

România poate avea din nou un campion mondial la box. Ronald Gavril se luptă pentru titlul mondial WBC, după ce aseară a trecut proba cântarului. Meciul vedetă al galei din Las Vegas va fi în direct şi în exclusivitate la Antena 3, mâine dimineaţă, de la ora 6.00. Românul are acum şansa revanşei, după ce adversarul său, americanul David Benavidez, a câştigat centura anul trecut în urma unei decizii controversate a arbitrilor.

Gavril, în vîrstă de 31 de ani, este impresariat de celebrul Floyd Mayweather şi poate deveni al cincelea român campion mondial la profesionişti după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute şi Adrian Diaconu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi se par deplasate unele declaraţii ale Înaltpreasfinţitului Teodosie?

Observator » Stiri externe » Următorul campion mondial la box ar putea fi un român. În câteva ore, Ronald Gavril va intra în ring pentru titlul suprem