Antena Meniu Search
x

Rudy Giuliani, fostul primar al New York-ului, dat în judecată pentru hărțuire sexuală de o fostă angajată. Femeia susține că o obliga să lucreze goală

Fostul avocat al lui Donald Trump, Rudy Giuliani, este dat în judecată pentru hărțuire sexuală de către o fostă angajată.

de Redactia Observator

la 16.05.2023, 10:10

Femeia susține că o obliga să lucreze goală
Rudy Giuliani, fostul primar al New York-ului, dat în judecată pentru hărțuire sexuală de o fostă angajată - Profimedia

Cazul civil de 10 milioane de dolari susține că avocatul ar fi constrâns-o pe femeie execute acte sexuale, făcând-o să lucreze goală. Noelle Dunphy, fosta angajată, a declarat că Rudy Giuliani lua Viagra „în mod constant” și i-a spus acesteia  că satisfacerea poftelor sale sexuale este o cerință a locului de muncă. Rudy Giuliani a negat „vehement” acuzațiile printr-un purtător de cuvânt, potrivit BBC.

Rudy Giuliani neagă toate acuzațiile

Noelle, care spune că a fost angajată de firma lui Rudy Giuliani în 2019, când acesta lucra ca avocat personal al lui Trump, a intentat luni dosarul în statul New York. Procesul, care prezintă acuzațiile ei în detaliu, spune că Rudy a început să o abuzeze aproape imediat după ce a fost angajată și a arătat clar că satisfacerea cerințelor sale sexuale era o „cerință absolută a angajării ei”.

Procesul spune că fostul primar al orașului New York a constrâns-o pe Noelle să execute anumite gesturi sexuale „contra voinței ei” în apartamentul său. Ea susține că Rudy „a cerut adesea ca ea să lucreze goală, în bikini sau în pantaloni scurți, cu un steag american pe care i-a cumpărat pentru ea”, dar și că are dovezi, înregistrări ale conversațiilor, care au inclus comentarii sexuale, precum și remarci rasiste, sexiste și antisemite.

De asemenea, ea îl dă în judecată pe Rudy Giuliani și pentru furt de salariu, susținând că dl Giuliani a refuzat să-i plătească un salariu promis de 1 milion de dolari pentru acest rol, deoarece acesta ar trebui amânat până la încheierea divorțului său.

Un purtător de cuvânt al lui Rudy  a spus că „neagă vehement și complet acuzațiile”, descriind afirmațiile drept „hărțuire pură și o tentativă de extorcare”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Rudy Giuliani, fostul primar al New York-ului, dat în judecată pentru hărțuire sexuală de o fostă angajată. Femeia susține că o obliga să lucreze goală