Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Rus beat, mușcat de nas de un cal, după ce s-a dat la călăreață

Un rus nu tocmai norocos a rămas fără o bucată de nas, după ce s-a dat la o femeie care călărea un cal. Respins în dragoste, bărbatul, amețit de aburii alcoolului, a încercat un ultim truc și a sărutat cabalina, moment în care a fost mușcat.

de Daniel Murărescu

la 10.12.2020 , 18:50

  • Incidentul a avut loc în orașul Sankt Petersburg, din Rusia

Un bărbat din Rusia a trăit momente dificile după ce a încercat să seducă o femeie, chiar în timp ce aceasta călărea un cal. Observând că metodele clasice eșuează, iar aleasa inimii nu dă niciun semn că ar fi interesată, individul de 25 de ani a avut ideea nu tocmai inspirată de a săruta calul.

Proprietara cabaline l-a avertizat să nu facă asta, deoarece ar putea fi mușcat, însă individul a mers înainte cu planul de seducție. Calul nu stat pe gânduri și l-a mușcat într-o fracțiune de secundă de nas.

Rus mușcat de un cal

Bărbat din Rusia, mușcat de nas de un cal

Daily Mail

Articolul continuă după reclamă

Potrivit Daily Mail, rusul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar o poza cu nasul lui rănit și bandajat a ajuns pe internet. Până și polițiștii au râs de pățania bărbatului, spunând că a scăpat ușor. "Dacă i-ar fi dat o copită din spate rănile ar fi fost mult mai severe decât un defect estetic".

Daniel Murărescu Like

Daniel Murărescu face parte din echipa Observator de decembrie 2016, de la relansarea site-ului, şi este în prezent editor de content.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Rus beat, mușcat de nas de un cal, după ce s-a dat la călăreață