Antena Meniu Search
x

Rusia a lansat un nou bombardament în Herson. Zeci de persoane rănite, între care o mamă şi bebeluşul ei

Regiunea Herson, din nou atacă de ruşi. Zeci de persoane au fost rănite, inclusiv o femeie de 27 de ani şi bebeluşul ei de nouă luni, a afirmat, duminică, guvernatorul acesteia.

de Redactia Observator

la 08.10.2023, 10:12

- Twitter

”Regiunea Herson a trecut prin încă o noapte îngrozitoare”, a scris pe Telegram guvernatorul Oleksandr Prokudin.

Femeia şi bebeluşul au fost spitalizaţi, cu răni moderate, a spus el, adăugând că a fost rănit şi un medic al Crucii Roşii, în vârstă de 33 de ani. Mai multe case şi conducte de gaze au fost avariate în urma atacului.

59 de atacuri în Herson, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, forţele ruse au lansat 59 de atacuri în Herson, a afirmat, pe Telegram, administraţia regiunii, între acestea fiind 19 bombardamente asupra oraşului Herson, centrul administrativ al regiunii.

Pe acelaşi subiect

Rusia nu a comentat până în prezent incidentul.

Rusia a desfăşurat frecvent lovituri aeriene şi bombardamente asupra Ucrainei, de la începutul invaziei la scară largă, în februarie 2022. Ucraina afirmă că face progrese graduale în contraofensiva sa din sud şi est.

Ambele părţi neagă că ţintesc civili, dar mii de civili din Ucraina au fost ucişi în atacuri care au lovit zine rezidenţiale, precum şi centre de enegie, apărare, porturi şi depozite de cereale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Rusia a lansat un nou bombardament în Herson. Zeci de persoane rănite, între care o mamă şi bebeluşul ei