Antena Meniu Search
x

Ruşii vor să plaseze Mariupolul sub caratină din cauza unei posibile epidemii de holeră: "Vedem cum orașul se închide"

Cel mai mare oraş ucrainean cucerit de forţele ruse, Mariupol, va fi plasat în carantină din cauza unei posibile epidemii de holeră. Anunţul a fost făcut de un consilier al primarului din Mariupol pentru BBC.

de Redactia Observator

la 07.06.2022, 14:07

Vezi și

"Vedem cum orașul se închide. Cuvântul 'holeră' este menționat în interiorul orașului, în rândul autorităților de ocupație și al celor care le gestionează", a declarat Petro Andryushchenko. Consilierul primarului spune că situaţia din Mariupol se înrăutăţeşte pe zi ce trece din cauza crizei de alimente şi apă potabilă.

Mariupol a fost asediat săptămâni întregi de forţele ruse şi după luni de bombardamente oraşul a căzut în mâinile armatei ruse. Capitularea totală a oraşului a fost consemnată în momentul în care soldaţii din uzina Azovstal s-au predat. Şi aceşti ultimi apărători ai oraşului au fost nevoiţi să se recunoască învinşi tot din pricina lipsei de alimente, apă şi muniţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Ruşii vor să plaseze Mariupolul sub caratină din cauza unei posibile epidemii de holeră: "Vedem cum orașul se închide"