Antena Meniu Search
x

S-a descoperit cine a ucis-o pe cântăreaţa de origine română, Christina Grimmie

Kevin James Loibl, în vârstă de 27 de ani, din St. Petersburg, Florida, este cel care a împuşcat-o mortal pe cântăreaţa Christina Grimmie şi apoi s-a sinucis.

Kevin James Loibl, în vârstă de 27 de ani, din St. Petersburg, Florida, este cel care a împuşcat-o mortal pe cântăreaţa Christina Grimmie şi apoi s-a sinucis.

Criminalul, despre care se crede că era un fan cu probleme psihice, a deschis focul asupra cântăreţei în vârstă de 22 de ani, în timp ce aceasta semna autografe după ce cântase în deschiderea concertului formaţiei Before You Exit, la Plaza Live din Orlando, Florida.

Potrivit poliţiei din Orlando, Kevin James Loibl a premeditat atacul. Acesta a călătorit la Orlando pentru o asista la concert înarmat cu două pistoale, mai multe încărcătoare şi un cuţit de vânătoare.

Şeful poliţiei din Orlando, John Mina, este de părere că ucigaşul a “venit aici special pentru a comite această crimă”.

Kevin Loibl s-a apropiat de cântăreaţa care semna autografe şi a deschis pur şi simplu focul. Lângă Christina se afla fratele ei, Marcus, care l-a pus la pământ pe atacator.

Solista a fost transportată de urgenţă la spital, în stare critică, decedând sâmbătă dimineaţă.

Christina Grimmie este din New Jersey şi are origini româneşti şi italiene. Tânăra a atras atenţia asupra sa datorită postării pe Youtube a numeroase cover-uri ale unor piese pop celebre, care i-au adus milioane de fani. În 2014, Christina a participat la emisiunea concurs “The Voice”, unde s-a clasat pe locul 3.

sursa: AGERPRES

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » S-a descoperit cine a ucis-o pe cântăreaţa de origine română, Christina Grimmie