Antena Meniu Search
x

Video Sârbii îşi predau armele la apelul guvernului: puştile şi pistoalele vor ajunge în dotarea armatei. După ce se termină amnistia, pedepsele vor fi aspre

Sârbii depun armele. După masacrele de luna aceasta, guvernul a acordat amnistie celor care deţin ilegal puşti şi pistoale, dacă le predau la poliţie. Apelul a avut efect. Localnicii au renunţat la un arsenal impresionant. 

de Redactia Observator

la 15.05.2023, 21:33

Vezi și

După cele două masacre în care au murit 17 oameni, preşedintele Serbiei a dat un decret prin care localnicii pot să predea armele ilegale fără să fie pedepsiţi pentru că le deţineau. 30 de zile ţine amnistia, după care se aplică pedepse aspre. Şeful statului a vrut să vadă cu ochii lui câte arme au fost predate. 

Puştile şi pistoalele civililor vor ajunge în dotarea armatei

Aleksandar Vucic, președintele Serbiei: Până în această dimineață au fost strânse 13.500 de arme, mine și explozibil, pe care nu vi le putem arăta din motive de securitate. Dintre cele 2.000 colectate, 1.700 sunt grenade de mână și zolja (rachetă de tip sârbesc n.r.).

Şocaţi de atacurile armate sângeroase, comise de un băiat de 13 ani şi de un tânăr de 21, mulţi sârbi şi-au predat la poliţie şi armele pentru care aveau aprobare. Puştile şi pistoalele civililor vor ajunge în dotarea armatei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Sârbii îşi predau armele la apelul guvernului: puştile şi pistoalele vor ajunge în dotarea armatei. După ce se termină amnistia, pedepsele vor fi aspre