Antena Meniu Search
x

Șase morți și zece persoane dispărute, într-un incendiu la un institut de cercetare în domeniul Apărării din Rusia

Şase persoane şi-au pierdut viaţa joi după ce un incendiu a izbucnit într-un institut de cercetare în domeniul apărării din oraşul rus Tver, aflat la 160 km nord-vest de Moscova, informează agenţiile ruseşti de ştiri care citează autorităţile locale, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 21.04.2022, 22:27

Autorităţile citate susţin că 27 de persoane au fost rănite. Agenţia de ştiri TASS a relatat, citând serviciile de urgenţă, că cel puţin zece persoane sunt date dispărute.

În imaginile de la locul incendiului care au circulat pe reţelele de socializare din Rusia se puteau vedea o coloană groasă de fum şi flăcări ieşind pe ferestrele institutului. Până în prezent nu a fost avansat vreun posibil motiv pentru declanşarea incendiului.

Institutul efectuează cercetare în domeniul spaţial, inclusiv la un sistem de apărare aeriană unificat pentru blocul CSI (Comunitatea Statelor Independente) format din fostele republici sovietice, potrivit site-ului Ministerului rus al Apărării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Șase morți și zece persoane dispărute, într-un incendiu la un institut de cercetare în domeniul Apărării din Rusia