Antena Meniu Search
x

Video Scandal de corupţie în Rusia. Şeful apărării aeriene a Moscovei ar fi fost arestat pentru luare de mită

Război în Ucraina. Trei regiuni ale Rusiei, printre care şi Moscova, au fost vizate de atacuri cu drone în timpul nopţii. Aparatele de zbor au fost doborâte şi nu au produs decât pagube minore. E răspunsul Ucrainei la bombardamentele Rusiei care au ucis 17 oameni. La Kiev, secretarul de stat american a promis noi ajutoare militare în valoare de un miliard de dolari. 

de Redactia Observator

la 07.09.2023, 21:50

Vezi și

În oraşul Rostov pe Don, o minge imensă de foc s-a înălţat deasupra clădirilor. Era una dintre cele două drone doborâte de apărarea antiaeriană. Alte două au vizat regiunea Bryansk, în timp ce a cincea s-a îndreptat către Moscova. Niciuna nu şi-a atins ţinta, dar resturile au spart geamuri şi au avariat clădiri. Şeful apărării aeriene ruse, care trebuia să protejeze capitala, ar fi fost arestat pentru mită. Atacurile cu dronă au venit după un bombardament nemilos al Moscovei în zona Doneţk. 

17 oameni au murit şi alţi 32 au fost răniţi

Racheta a nimerit piaţa centrală a oraşului Kostiantînivka. 17 oameni au murit şi alţi 32 au fost răniţi. 

Localnic: Suntem noi soldaţi? Tragem noi în ei? Nu! Şi atunci de ce ne atacă? Vor să distrugă naţiunea ucraineană. De cine vor să ne elibereze?

Pe acelaşi subiect

SUA a promis Ucrainei încă un sprijin de un miliard de dolari

Lovitura aeriană a eclipsat vizita Secretarului de Stat american la Kiev. Antony Blinken s-a întâlnit cu Zelenski şi a promis încă un sprijin de un miliard de dolari. Militarii ucraineni i-au prezentat armamentul trimis de Statele Unite care a salvat zeci de vieţi. 

Între două vizite, Blinken şi-a făcut timp să meargă cu omologul ucrainean, Dmitro Kuleba, la un fast-food din Kiev. Cei doi au mâncat cartofi prăjiţi şi plăcintă şi au povestit despre perioada studenţiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Scandal de corupţie în Rusia. Şeful apărării aeriene a Moscovei ar fi fost arestat pentru luare de mită