Antena Meniu Search
x

Scandal monstru cu un preot prins că şi-a luat un Porsche de 100 de mii de Euro. Ce a făcut clericul ca să scape de furia credincioşilor

Un preot dintr-un sat din Polonia şi-a atras un potop de critici după ce a fost văzut cu un Porsche în faţa casei. A plătit aproape 100 de mii de Euro.

Un preot dintr-un sat din Polonia şi-a atras un potop de critici după ce a fost văzut cu un Porsche în faţa casei. Clericul a plătit aproape 100 de mii de Euro pe automobilul de lux.

Preotul Wieslaw Maciaszek a devenit cunoscut la nivel naţional în Polonia pentru scandalul pe care l-a provocat în satul său, Kasina Wielka, din sudul ţării. Cineva i-a fotografiat şi postat pe Facebook pozele cu noua maşină de 400 de mii de zloţi (aproape 100 de mii de Euro) parcată în faţa casei, un Porsche Macan 2017. De aici a pornit furtuna.

Pe acelaşi subiect

Tot satul a început să-l critice pe preotul care a plătit o mică avere pentru a-şi lua un Porsche. Vestea s-a răspândit rapid în toată ţara, inclusiv în presă şi astfel, clericul s-a trezit chiar şi cu echipele de televiziune la uşă.

Speriat de modul cum a evoluat lucrurile preotul şi-a cerut scuze, chiar în timpul slujbei. "Dacă cineva se simte scandalizat, îmi pare rău", a spus el. Şi a anunţat că îşi va vinde maşina şi va împărţi banii săracilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Scandal monstru cu un preot prins că şi-a luat un Porsche de 100 de mii de Euro. Ce a făcut clericul ca să scape de furia credincioşilor