Antena Meniu Search
x

SCANDAL provocat de un celebru actor de la Hollywood într-un supermarket: "Sunt american, FAC CE VREAU! Suntem regii lumii!" (VIDEO)

Actorul american Geoffrey Giuliano, cunoscut din filmele "Dragonwolf" și "Scorpion King 3", a fost protagonistul unui incident într-un supermarket din Pattaya, Thailanda, scrie Daily Mail.

Actorul american Geoffrey Giuliano, cunoscut din filmele "Dragonwolf" și "Scorpion King 3", a fost protagonistul unui incident într-un supermarket din Pattaya, Thailanda, scrie Daily Mail.

Potrivit unor imagini devenite virale, actorul a avut un dialog halucinant cu un bărbat în fața căruia s-a băgat la coadă.

Actorul s-a așezat la o casă unde clienții puteau cumpăra doar zece produse și a așezat peste 25 de produse pe bandă. În momentul în care cel care a filmat i-a reproșat acest lucru, actorul american s-a dezlănțuit în invective la adresa bărbatului, deși de față erau și soția și copilul său.

"Să știi că nu mă intimidează camera. Sunt actor. Du-te dracului, OK? Du-te dracului, OK. Hai să spunem lucrurilor pe nume.  Eu sunt american, fac ce vreau, suntem regii lumii", a strigat actorul.

Vedeta americană a continuat să înjure, iar apoi a plecat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » SCANDAL provocat de un celebru actor de la Hollywood într-un supermarket: "Sunt american, FAC CE VREAU! Suntem regii lumii!" (VIDEO)