Antena Meniu Search
x

DEZASTRUL produs de Harvey, văzut din spațiu: Pagubele provocate de cea mai mare furtună din ultimul deceniu se ridică la 35 de miliarde de dolari (GALERIE FOTO)

Cel puțin 47 de oameni au murit, zeci de mii au fost evacuați, peste 7.000 de case au fost distruse, iar 80.000 avariate, în urma furtunii tropicale Harvey  care a lovit statul american Texas.

Cel puțin 47 de oameni au murit, zeci de mii au fost evacuați, peste 7.000 de case au fost distruse, iar 80.000 avariate, în urma furtunii tropicale Harvey care a lovit statul american Texas.

Noi imagini surprinse din spațiu demonstrează proporțiile pagubelor provocate de inundațiile care afectează Houstonul și alte orașe din Texas, în urma furtunii tropicale care a lovit acest stat în urmă cu o săptămână.

Potrivit estimărilor, pagubele se ridică la aproximativ 35 de miliarde de dolari, o sumă la fel de mare ca cea estimată după uraganul Katrina, în 2005.

Imaginile prezintă cum arătau zonele respective înainte și după inundațiile devastatoare:

Pe acelaşi subiect

1. 

2.

3. 

4.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » DEZASTRUL produs de Harvey, văzut din spațiu: Pagubele provocate de cea mai mare furtună din ultimul deceniu se ridică la 35 de miliarde de dolari (GALERIE FOTO)