Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scandal sângeros între motociclişti

Ultima încăierare dintre două bande rivale de motociclişti dintr-un oraş din statul american Texas s-a încheiat tragic. Nouă persoane au murit şi mai multe au fost rănite

de Redactia Observator

la 18.05.2015 , 08:26

Ultima încăierare dintre două bande rivale de motociclişti dintr-un oraş din statul american Texas s-a încheiat tragic. Nouă persoane au murit şi mai multe au fost rănite

În căutarea suspecţilor, poliţiştii americani au folosit chiar şi un elicopter. Deocamdată, au fost prinşi doar trei dintre ei. 

Iadul s-a dezlănţuit în oraşul Waco, din statul american Texas. Nouă persoane au fost ucise şi mai multe au fost rănite, în urma în urma unor reglări de conturi între două bande de motociclişti.

Vezi și

Sunt foarte multe probe, printre care se numără cadavre, gloanţe, cuţite şi alte arme ilegale.

Presa locală a scris că focul a fost deschis în parcarea restaurantului şi că opt dintre victime au murit pe loc. A noua s-a stins în braţele medicilor la spital. Ca să-i prindă pe criminali, poliţiştii au avut la dispoziţie şi un elicopter, care a survolat oraşul.

După un timp, eforturile poliţiştilor au dat roade. Trei bărbaţi au fost prinşi.

Cei trei suspecţi aveau arme. Toţi trei au fost arestaţi şi sunt acuzaţi de crimă organizată.

De teamă să nu fie atinşi de gloanţele care zburau prin aer la întâmplare, angajaţii restaurantului s-au ascuns în congelatoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Cheltuiţi mai mult din bugetul familiei pentru produsele pentru copii decât pentru alte articole esenţiale?
Observator » Ştiri externe » Scandal sângeros între motociclişti