Antena Meniu Search
x

Scene dramatice la mall. O tânără a fost măcelărită în propria maşină. A ţipat în zadar după ajutor, nimeni nu a putut să intervină

Un bărbat i-a luat gâtul unei tinere de 20 de ani, după ce a închis-o în propria maşină. Tânăra a încercat să se salveze clacsonând fără oprire, însă nimeni nu i-a venit în ajutor.

Un bărbat i-a luat gâtul unei tinere de 20 de ani, după ce a închis-o în propria maşină. Tânăra a încercat să se salveze clacsonând fără oprire, însă nimeni nu i-a venit în ajutor.

Potrivit martorilor, tânăra, identificată ca Molly McLaren, a fost închisă în propria maşină, în timp ce ţipa disperată după ajutor.

Ea a fost ucisă fără milă de un bărbat, care i-a tăiat gâtul. Fata a încercat să se slaveze clacsonând disperată, însă nimeni nu a sărit să o ajute.

Incidentul a avut loc în parcarea aglomerată a unui mall din Marea Britanie.

Pe acelaşi subiect

La scurt timp după oribila crimă, atacatorul a fost reţinut de poliţişti.

Autorităţile cred că tânăra şi criminalul se cunoşteau, iar crima a fost rezultatul unei certe domestice, scrie The Sun.

Citeşte şi: Coşmarul unei tinere pe care mama a vrut să o ucidă: "Ajutor! Casa arde, iar mama nu mă lasă să ies!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Scene dramatice la mall. O tânără a fost măcelărită în propria maşină. A ţipat în zadar după ajutor, nimeni nu a putut să intervină