Antena Meniu Search
x

Scene șocante în Italia. Doi bărbați înarmați cu Kalașnikov au atacat o pizzerie plină cu familii și copii. ”Putea fi un masacru. Sunt niște monștri”

Scene șocante s-au derulat într-o pizzerie din Casavatore, Napoli. Doi bărbați înarmați au intrat într-un restaurant și au amenințat familiile cu tot cu copii, aflate în interior.

de Redactia Observator

la 12.10.2021, 17:28

Vezi și

Au furat 4 ceasuri, inclusiv un Rolex, bani, bijuterii, un colier de aur, în timp ce clienții îngroziți încearcau să-i protejeze pe cei mici. Bărbații au plecat inclusiv cu încasările din seara respectivă ale restaurantului. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale restaurantului au devenit imediat virale în Italia. Infractorii înarmați până-n dinți și cu cagule pe față au intrat în pizzerie inclusiv cu un Kalașnikov. 

Consilierul regional din Campania, Francesco Emilio Borrelli, a numit atacul unul „cu adevărat tulburător”. ”Jaful s-ar fi putut transforma într-un masacru. Ne exprimăm solidaritatea totală cu patronul restaurantului și cu victimele acestui atac criminal care a avut loc în fața copiilor și a familiilor. A fost făcut de monștri fără scrupule. Regiunea noastră este din ce în ce mai mult în mâinile acestor criminali lipsiți de scrupule și puternic înarmați” a mai spus acesta.

”După cum puteți vedea pe imagini, cei doi infractori nu au avut probleme să îndrepte armele spre familiile cu copii, așezați la masă. Fără să se gândească măcar o clipă că ar putea dezlănțui iadul asupra familiilor neînarmate, aceștia au continuat să acționeze cu o pușcă și o mitralieră. Un episod foarte grav asupra căruia poliția trebuie să facă lumină cât mai curând posibil... Violența din zona napoletană este scăpată de sub control și riscurile de a fi victima unui atac au devenit inacceptabile. A sosit momentul să utilizăm toate resursele posibile pentru a combate criminalitatea în oraș și în provincie. Toleranță zero împotriva acestor monștri”, a mai comentat Borrelli.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Scene șocante în Italia. Doi bărbați înarmați cu Kalașnikov au atacat o pizzerie plină cu familii și copii. ”Putea fi un masacru. Sunt niște monștri”