Antena Meniu Search
x

Scene terifiante pe aeroportul din Amsterdam: oameni luaţi pe sus, zboruri anulate (Video)

Scene terifiante, astăzi, în Amsterdam. Din cauza unui vânt puternic care a suflat cu peste 120 de km/h, autorităţile au închis aeroportul Schiphol.

Scene terifiante pe aeroportul din Amsterdam: oameni luaţi pe sus, zboruri anulate - Twitter

Scene terifiante, astăzi, în Amsterdam. Din cauza unui vânt puternic care a suflat cu peste 120 de km/h, autorităţile au închis aeroportul Schiphol.

Toate zborurile de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam au fost anulate, astăzi, din cauza condiţiilor meteo, iar serviciul olandez feroviar a suspendat traficul feroviar ca urmare a unei furtuni puternice, informează site-ul cotidianului The Independent, agenţia Reuters şi CNBC.

"Din cauza condiţiilor nefavorabile de vreme, tot traficul aerian a fost suspendat momentan", scrie pe pagina oficială de Twitter a aeroportului. Cel puţin 260 de zboruri au fost anulate.

Un martor a surprins o scene terifiantă în Olanda. Mai mulţi oameni au fost luaţi pe sus de vântul puternic şi au fost răniţi serios.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri externe » Scene terifiante pe aeroportul din Amsterdam: oameni luaţi pe sus, zboruri anulate (Video)