Antena Meniu Search
x

Scenetă despre capitularea Ucrainei, regizată de Kadîrov. Un actor rus, în rolul lui Volodimir Zelenski

Capitularea Ucrainei a ajuns subiect de scenetă pentru ruşi. Un videoclip care circulă pe internet arată un actor de origine rusă care joacă rolul preşedintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, în timp ce anunţă capitularea ţării. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 05.07.2022, 15:19

Scenetă despre capitularea Ucrainei, regizată de Kadîrov
Scenetă despre capitularea Ucrainei, regizată de Kadîrov - Captură Video / Twitter

 Actorul a fost angajat de liderul cecen, Ramzan Kadîrov pentru a juca rolul liderului de la Kiev în sceneta devenită acum virală.  În imagini se observă cu "preşedintele Zelenski" semnează un document prin care anunţă capitularea Ucrainei în faţa Rusiei. 

Capitularea ucrainei, subiect de glume pentru ruşi

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În sceneta respectivă apare chiar şi liderul cecen care poate fi observat în spatele actorului ce îl interpretează pe Zelenski, în timp ce îi ţine acestuia mâna pe umărul stâng, în semn de compasiune şi încurajare. 

Pe acelaşi subiect

În filmuleţ, actorul citeşte un text scris pe o hârtie, într-un birou de la Groznîi. 

„Dragi cetățeni! Eu, președintele Ucrainei, Comandantul Suprem al forțelor armate sunt de acord cu o capitulare necondiționată a tuturor forțelor noastre armate. Pe uscat, pe mare și în aer, de asemenea și a tuturor forțelor care acum se află sub comandă ucraineană. Garantez demilitarizarea completă și denazificarea Ucrainei timp de o lună, din ziua semnării actului de capitulare, imediat”, citește actorul care-l imită pe liderul ucrainean.

Pe internet, oamenii nu au ezitat să ironizeze sceneta regizată spunând că este singura modalitate în care l-ar putea vedea pe Zelenski semnând capitularea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Scenetă despre capitularea Ucrainei, regizată de Kadîrov. Un actor rus, în rolul lui Volodimir Zelenski