Antena Meniu Search
x

Scrisoare DRAMATICĂ a prințului William în ultima zi la locul de muncă: Cum l-au afectat sinuciderile și accidentele mortale, la care a asistat ca pilot de ambulanță aeriană

Astăzi este ultima zi de lucru pentru prințul William în calitatea sa de pilot de ambulanță aeriană, în cadrul serviciului East Anglia Air Ambulance (EAAA), el urmând să se dedice full-time îndatoririlor sale regale, scrie Daily Mirror.

Astăzi este ultima zi de lucru pentru prințul William în calitatea sa de pilot de ambulanță aeriană, în cadrul serviciului East Anglia Air Ambulance (EAAA), el urmând să se dedice full-time îndatoririlor sale regale, scrie Daily Mirror.

Prințul de 35 de ani, al doilea în linia succesiunii după tatăl său, Charles, a anunțat încă din luna ianuarie că va renunța la slujba de pilot la EAAA, unde s-a angajat în 2015, pentru a-și asuma mai multe dintre îndatoririle oficiale la care regina Elisabeta a renunțat când a împlinit 90 de ani.

Într-o scrisoare emoționantă, prințul William vorbește despre experiența trăită în cei doi ani ca pilot de ambulanță, despre cum l-au afectat sinuciderile și accidentele mortale la care a trebuit să asiste, spunând că sunt "unele lucruri care nu pot fi văzute".

Pe acelaşi subiect

"Una dintre primele mele misiuni a fost un tânăr care își luase viața. A fost o zi extrem de grea și am fost cu toții profund afectați. O altă misiune care mi-a rămas în minte este cazul unui tânăr care suferise un accident rutier. Unchiul său nu supraviețuise și, văzând ce era la locul accidentului, nu am crezut că tânărul va supraviețui. Însă, datorită intervenției echipei de medici, băiatul este în viață astăzi. Astfel de cazuri sunt cele care îți dau puterea să mergi mai departe", scrie prințul William.

El s-a arătat mândru de profesionalismul echipei alături de care a lucrat în acești doi ani: "Sunt mândru că am colaborat cu oameni atât de incredibili. În ultimii doi ani, am cunoscut oameni aflați în situații disperate. Ca parte a echipei, am fost invitat în casele oamenilor, unde am împărtășit momente pline de emoție, de la bucuria de a acorda cuiva o a doua șansă la tristețea și durerea pierderii cuiva drag.

Am văzut cum doctori și paramedici talentați au salvat viețile oamenilor. Aceste experiențe mi-au insuflat cel mai mare respect pentru bărbații și femeile care lucrează la serviciile de urgență. Sunt profund recunoscător că am trăit o astfel de experiență", se mai arată în scrisoarea citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Scrisoare DRAMATICĂ a prințului William în ultima zi la locul de muncă: Cum l-au afectat sinuciderile și accidentele mortale, la care a asistat ca pilot de ambulanță aeriană