Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Sean "Diddy" Combs, pus sub acuzare pentru trafic sexual și șantaj. Rapperul american pledează nevinovat

Rapperul american Sean "Diddy" Combs a fost pus sub acuzare pentru trafic sexual și șantaj, după ce a fost arestat luni în New York.

de Redactia Observator

la 18.09.2024 , 07:45

Sean "Diddy" Combs a fost pus sub acuzare pentru trafic sexual și șantaj. Rapperul fost arestat luni de polițiști la hotelul Park Hyatt din Manhattan, New York, informează Sky News.

Sean "Diddy" Combs a fost arestat la New York

Arestarea lui Sean "Diddy" Combs, în vârstă de 54 de ani, vine după 10 luni de confruntare cu acuzații civile, inclusiv viol, agresiune sexuală și drogare forțată.

Vezi și

Actul de acuzare detaliază acuzații care datează din 2009 și îl acuză că a abuzat, amenințat și constrâns femei timp de ani de zile "pentru a-i îndeplini dorințele sexuale, a-i proteja reputația și a-i ascunde comportamentul".

Pe acelaşi subiect

Diddy va pleda nevinovat

Avocatul său, Marc Agnifilo, a declarat marți dimineață, în fața tribunalului, că Diddy va pleda nevinovat și că va "lupta din răsputeri" pentru a încerca să obțină eliberarea clientului său din arest.

Combs, cunoscut, de-a lungul timpului, ca Puff Daddy și P Diddy, este una drept una dintre cele mai influente figuri din hip-hop-ului. În noiembrie, fosta lui iubită, cântăreața R&B, Cassie, a intentat un proces împotrica lui susținând că acesta a bătut-o și a violat-o ani de zile.

Rând pe rând, şi alte femei şi-au luat inima în dinţi şi au depus plângeri împotriva rapperului, considerat una dintre cele mai influente persoane din showbizul american. L-au descris ca pe un prădător sexual violent, care îşi droga victimele şi le obliga să bea înainte să le agreseze. În 1999, Puff Diddy a lovit-o şi pe Jennifer Lopez, iubita lui de la acea vreme. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » Sean "Diddy" Combs, pus sub acuzare pentru trafic sexual și șantaj. Rapperul american pledează nevinovat