Antena Meniu Search
x

Secretul unei relaţii de lungă durată se bazează pe umorul partenerilor

O relaţie puternică nu se bazează doar pe complimente şi cadouri. Ci şi pe glume deocheate şi farse. O spun chiar cercetătorii americani care sunt convinşi că secretul unei relaţii de lungă durată se bazează pe umorul partenerilor.

de Redactia Observator

la 25.02.2019, 17:52

Vezi și

O relaţie puternică nu se bazează doar pe complimente şi cadouri. Ci şi pe glume deocheate şi farse. O spun chiar cercetătorii americani care sunt convinşi că secretul unei relaţii de lungă durată se bazează pe umorul partenerilor. Concluzia vine în urma unui studiu la care au participat mii de cupluri.

Ryan Reynolds nu se fereşte să glumească pe seama soţiei sale. Nici măcar în public. Iar Blake Lively îi răspunde de fiecare dată la provocări. Uneori chiar pe Twitter. Acolo unde o urmăresc peste un milion de fani. Nici nu e de mirare, astfel, că cei doi se numără printre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood.

Fie că se tatonează sau fac glume pe seama partenerului, cuplurile cu un puternic simţ al umorului au o relaţie solidă şi de lungă durată. O arată chiar un studiu realizat de cercetătorii americani la care au participat 15.000 de oameni. Cuplurile au fost urmărite pe decursul a 30 de ani.

După o perioadă lungă de observare cercetătorii au concluzionat că cei care nu s-au ferit să glumească în relaţie formează un cuplu sănătos şi au o chimie puternică. Acest lucru se aplică, însă, doar în cazul celor care gustă glumele partenerilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Secretul unei relaţii de lungă durată se bazează pe umorul partenerilor