Antena Meniu Search
x

Șeful biroului Interpol din Costa Rica, primele declarații după arestare: "Cu Elena Udrea nu am avut niciun tip de contact"

Ies la iveală noi detalii legate de arestarea Elenei Udrea şi a Alinei Bica. Şeful biroului Interpol din Costa Rica spune că instituţia pe care o conduce nu a avut niciun contact cu fostul ministru înainte de reţinerea acestuia, dar confirmă că pe Bica o primise în audienţă cu patru luni înainte.

Vezi și

Ies la iveală noi detalii legate de arestarea Elenei Udrea şi a Alinei Bica. Şeful biroului Interpol din Costa Rica spune că instituţia pe care o conduce nu a avut niciun contact cu fostul ministru înainte de reţinerea acestuia, dar confirmă că pe Bica o primise în audienţă cu patru luni înainte. Totodată, oficialul costarican a mai declarat într-un interviu pentru emisiunea Sinteza Zilei că, prin intermediul avocatului, i-a transmis fostei şefe de la DIICOT că trebuie să se predea.

Şeful interpol Costa Rica, Gustavo Chinchilla, susţine că nu ştia cine este Alina Bica înainte de întâlnirea cu aceasta şi că avocaţii ei i-au lăsat informaţiile şi datele de contact după ce s-au întâlnit.

Între timp, Elena Udrea rămâne despărţită de logodnicul ei şi de fetiţa lor în vârstă de câteva săptămâni.

După reţinerea din 3 octombrie, fostul ministru al Turismului Elena Udrea şi fosta şefă DIICOT Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Șeful biroului Interpol din Costa Rica, primele declarații după arestare: "Cu Elena Udrea nu am avut niciun tip de contact"