Antena Meniu Search
x

Șefa Agenției pentru Medicamente din Danemarca a leșinat în timpul unei conferințe. VIDEO

Șefa Agenției pentru Medicamente din Danemarca a leșinat în timpul unei conferințe de presă transmisă LIVE, relatează BBC.

de Redactia Observator

la 14.04.2021, 17:55

Șefa Agenției pentru Medicamente din Danemarca a leșinat în timpul unei conferințe. VIDEO
Șefa Agenției pentru Medicamente din Danemarca a leșinat în timpul unei conferințe - https://www.berlingske.dk/

Conferința de presă despre situația campaniei de vaccinare din Danemarca a fost întreruptă în mod dramatic când Tanja Erichsen, directorul Agenției pentru Medicamente, a leșinat.

Conferința a fost transmisă în direct, iar imaginile îl arată pe Soren Brostrom, directorul Agenției de Sănătate daneze, care se grăbește să-i sară în ajutor.

Agenția pentru Medicamente a scris pe Twitter că Tanja Erichsen se simte bine, dar a fost dusă la urgențe ca măsură de precauție.

Danemarca renunţă complet la vaccinul AstraZeneca din cauza efectelor sale secundare „rare, dar grave,” au anunţat miercuri autorităţile sanitare din această ţară. ”În ciuda avizelor EMA și OMS, la noi în țară continuă campania de vaccinare fără AstraZeneca”, a spus Soren Brostrom.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Șefa Agenției pentru Medicamente din Danemarca a leșinat în timpul unei conferințe. VIDEO