Antena Meniu Search
x

Sfârşit dramatic: Un rapper a murit, după ce a fost împuşcat de 64 de ori, la scurt timp după ce a ieşit dintr-o închisoare din Chicago

Un rapper, în vârstă de 31 de ani, a murit după ce a fost împuşcat de 64 de ori de către doi bărbaţi înarmaţi, care l-au atacat pe când ieşea dintr-o închisoare din Chicago. Muzicianul nu a avut nicio şansă, fiind rănit atât la cap, cât şi pe corp.

de Monica Palade

la 12.07.2021, 16:32

Sfârşit dramatic: Un rapper a murit, după ce a fost împuşcat de 64 de ori, la scurt timp după ce a ieşit dintr-o închisoare din Chicago

Londre Sylvester, care este cunoscut sub numele de scenă KTS Dre, a fost doar una dintre cele trei victime care au murit în faţa închisorii Cook County, din Chicago, sâmbătă. Incidentul a avut loc în timp ce Sylvester părăsea închisoarea în timp ce purta un dispozitiv de monitorizare pe gleznă, potrivit Chicago Tribune.

Martorii au relatat că doi bărbați înarmați au ieșit în afara unui vehicul și au început să-l împuște pe Sylvester, lovindu-l în față și în piept. Anchetatorii au găsit cel puțin 59 de carcase în blocul 2700 din West 27th Street, care se află vizavi de închisoare.

Împuşcat la scurt timp după ce a ieşit din închisoare

Sylvester a fost dus de urgență la Mount Sinai Hospital, unde a fost declarat mort, chiar înainte de ora 21.30, sâmbătă. Apropiații săi au fost anunțați duminică. O femeie în vârstă de 60 de ani, care ar fi fost alături de el în momentul incidentului, a suferit o rană la genunchi. Ea a fost dusă în stare bună la Spitalul Stroger, potrivit poliției.

Pe acelaşi subiect

O altă femeie, în vârstă de 30 de ani, a avut un glonț pe o parte a faței, dar se pare că şi ea este în stare bună. Nu au fost făcute încă arestări. Sylvester a fost încarcerat pentru că a încălcat condițiile de eliberare, după ce fusese eliberat în 2020. El era pregătit pentru monitorizare electronică, înainte de a fi eliberat sâmbătă.

Incidentul a avut loc în timp ce Chicago continuă să se confrunte cu o creștere a criminalității violente din weekendul de vacanță din 4 iulie. Statisticile departamentului de poliție au arătat că cel puțin 108 persoane au fost împușcate, 17 mortal, în perioada 2-4 iulie.

Unsprezece copii, unii cu vârsta cuprinsă între cinci și șase ani, au fost răniți în cel mai violent weekend al anului. Doi polițiști au fost printre victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Sfârşit dramatic: Un rapper a murit, după ce a fost împuşcat de 64 de ori, la scurt timp după ce a ieşit dintr-o închisoare din Chicago