Antena Meniu Search
x

Sfârșit GROAZNIC pentru o fetiță de trei anișori! Copila a murit după ce a căzut într-o groapă plină de grăsime de la un magazin de ÎNGHEȚATĂ (FOTO, VIDEO)

O fetiță de doar trei anișori a avut parte de un sfârșit groaznic, după ce a căzut într-o groapă plină de grăsime de la un magazin de înghețată.

O fetiță de doar trei anișori a avut parte de un sfârșit groaznic, după ce a căzut într-o groapă plină de grăsime de la un magazin de înghețată.

Sadie Grace Andrews se juca împreună cu doi dintre cei cei cinci frați ai ei, într-un magazin de înghețată din localitatea Opelika-Auburn, din statul american Alabama.

La un moment dat, părinții au observat dispariția acesteia și au constatat că fetița căzuse într-o groapă plină de grăsime care aparținea companiei Bruster's Ice Cream.

Pe acelaşi subiect

Părinții și angajații au încercat să-i acorde primul ajutor, însă fetița a decedat după ce a ajuns la spital.

"Nu am întâlnit un copil mai fericit și cu mai multă dragoste de Dumnezeu. Ne-a învîțat ce înseamnă fericirea și ce înseamnă să iubești viața și pe oameni. Pentru ea, toată lumea era bună", au precizat părinții fetiței, într-un comunicat.

O anchetă a fost lansată pentru a se stabili cauzele producerii acestei tragedii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Sfârșit GROAZNIC pentru o fetiță de trei anișori! Copila a murit după ce a căzut într-o groapă plină de grăsime de la un magazin de ÎNGHEȚATĂ (FOTO, VIDEO)