Antena Meniu Search
x

Video Shani Louk este moartă. Israel confirmă că tânăra răpită de Hamas şi plimbată dezbrăcată a încetat din viaţă

Război Israel - Hamas. Ministerul israelian de Externe a anunțat luni că trupul fără viață al lui Shani Louk, tânăra germană răpită de Hamas în 7 octombrie de la festivalul de muzică rave şi plimbată inconştientă şi pe jumătate dezbrăcată, într-o camionetă, a fost identificat, relatează Haaretz

de Redactia Observator

la 30.10.2023, 15:22

Autoritățile israeliene au confirmat decesul tinerei, după ce, în urmă cu două săptămâni, presa germană anunțase că Shani Louk se afla în stare gravă într-un spital din nordul Fâșiei Gaza. 

Batjocorită și plimbată de teroriști pe jumătate dezbrăcată, într-o camionetă

În ziua atacului Hamas din 7 octombrie, Shani Louk a fost văzută în înregistrări postate pe rețelele de socializare, inertă, pe jumătate dezbrăcată, în spatele unei camionete. În aceste imagini, care au făcut înconjurul lumii, era imposibil să se spună dacă tânăra era încă în viaţă. Mama lui Shani Louk declara câteva zile mai târziu că fiica sa era în viaţă şi era ţinută într-un spital, la Gaza.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Luni dimineaţa, mama tinerei a declarat postului german RTL/Ntv că a fost informată, duminică, cu privire la faptul că fiica sa nu mai era în viaţă.

Mama lui Shani Louk a anunțat decesul tinerei: "Fiica mea nu mai trăiește"

"Din păcate, am primit ieri vestea că fiica mea nu mai trăiește", a spus mama tinerei, potrivit Bild. Iar sora lui Shani a anunțat pe Instagram "moartea surorii mele".

Autorităţile israeliene au confirmat că trupul tinerei a fost găsit şi identificat. "Suntem devastaţi să împărtăşim faptul că trupului tinerei în vârstă de 23 de ani Shani (Louk) a fost găsit şi identificat", a scris luni pe plaltforma X ministerul israelian de Externe, citat de CNN.

Shani Louk participa la festivalul de muzică Supernova de lângă Reim pe 7 octombrie, când teroriștii Hamas și-au lansat atacul, ucigând peste 260 de civili.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Shani Louk este moartă. Israel confirmă că tânăra răpită de Hamas şi plimbată dezbrăcată a încetat din viaţă