Antena Meniu Search
x

Turistă de origine germană, ucisă de gruparea Hamas, în timpul unui festival de muzică. Mama fetei a aflat dintr-un videoclip: "Un coșmar pentru familia noastră"

Război în Israel. O tânără al cărei cadavru semidezbrăcat apare într-un videoclip din timpul atacurilor grupării Hamas, în timp ce militarii înarmaţi stăteau deasupra ei, o batjocoreau şi o scuipau, a fost identificată drept o artistă de tatuaje de origine germană. Femeia se afla la un festival de muzică, atunci când teroriştii au atăcat.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 08.10.2023, 14:53

Shani Louk, în vârstă de 30 de ani, se afla la un festival de muzică care celebra sfârşitul unei sărbători evreieşti într-o zonă din apropierea Fâşiei Gaza, când a fost capturată de gruparea Hamas. Atacul surpriză cu rachete din sudul Israelului a făcut până acum 350 de morţi şi peste 1.600 de răniţi.

Trupul neînsufleţit al tinerei a fost filmat întins în spatele unei camionete, cu bărbaţi înarmaţi aşezaţi în jurul ei, iar susţinători ai grupului aplaudând şi scuipând pe ea.

Mama tinerei, apel disperat pentru găsirea ei

Mama lui Shani, Ricarda, a postat un videoclip sfâşietor în care imploră ajutor pentru a afla ce s-a întâmplat cu fiica ei. Ţinând în mână o poză cu Shani de pe telefonul mobil, femeia îi roagă pe cei care au informaţii să o contacteze.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În această dimineață, fiica mea, Shani Nicole Louk, cetățean german, a fost răpită împreună cu un grup de turiști în sudul Israelului de gruparea palestiniană Hamas. Ni s-a trimis un videoclip în care am putut-o vedea clar pe fiica noastră inconștientă în mașină, cu palestinienii roind în jurul ei, în zona Fâşiei Gaza. Vă rog să ne trimiteți orice ajutor sau orice știre. Mulțumesc foarte mult”, spune femeia.

Război în Israel. Zeci de civili, ucişi de gruparea Hamas

Pe de altă parte, Hamas susținuse că trupul neînsufleţit aparţine unei femei – soldat israelian - dar a fost confirmat aseară că este de fapt vorba de Shani, potrivit verișoarei sale Tomasina Weintraub-Louk, care a declarat pentru MailOnline că familia i-a recunoscut tatuajele distinctive pe picioare și părul.

„Nu am auzit nimic. Sperăm la vești pozitive. Este cu siguranță Shani. A fost la un festival de muzică care celebra pacea. Este un coșmar pentru familia noastră”, spune Tomasina, potrivit Daily Mail.

Militanții palestinieni au lansat sâmbătă cel mai grav atac din ultimii 50 de ani, asupra Israelului. Într-o mişcare coordonată, în mai multe direcții, teroriștii palestinieni au intrat în Israel din Fâșia Gaza, capturând și ucigând civili care celebrau o sărbătoare evreiască. În sudul Israelului sute d eoameni au murit în urma atacurilor cu rachete din Gaza, în timp ce, duminică dimineaţa, Libanul a bombardat şi partea de Nord, declarând că sprijină mişcarea palestinienilor.

Bilanţul total se ridică la peste 500 de morţi şi peste 3.000 de răniţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Turistă de origine germană, ucisă de gruparea Hamas, în timpul unui festival de muzică. Mama fetei a aflat dintr-un videoclip: "Un coșmar pentru familia noastră"