Antena Meniu Search
x

Shania Twain ar putea să nu mai cânte niciodată, după operaţia la gât. Ce a declarat celebra cântăreaţă

Shania Twain a vorbit deschis despre recuperarea după operaţia la gât pe care a suferit-o. Celebra cântăreaţă, în vârstă de 57 de ani, a făcut intervenţia chirurgicală în 2018, după o luptă lungă cu boala Lyme. Artista a declarat că este posibil să nu mai poată cânta niciodată, potrivit Mirror

de Iris Duţescu

la 16.11.2022, 10:25

Shania Twain
Shania Twain a vorbit deschis despre viitorul incert al carierei sale - Shutterstock

Shania a contractat boala Lyme după ce a fost muşcată de o căpuşă, în timp ce călărea un cal, în 2003. Intervenţia la nivelul gâtului a fost doar una dintre numeroasele operaţii invazive pe care le-a făcut împotriva infecţiei bacteriene. Artista se pregăteşte de lansarea unui nou album, "Queen of Me", primul pe care l-a înregistrat de când a făcut intervenţia. 

"Albumul acesta înseamnă atât de mult despre decizia mea și despre curajul de a mă opera, știind că e posibil să nu mai pot cânta niciodată după operație", a spus Shania într-un interviu pentru revista People. Cântăreaţa a adăugat că acesta este cel mai semnificativ album pe care l-a lansat până acum şi a vorbit sincer despre viitorul incert al carierei ei.

Shania, declaraţii despre lupta cu boala Lyme

"(Albumul) este și mai preţios pentru mine, pentru că nu știu dacă procedura pe care am avut-o va dura pentru totdeauna", a spus ea. Shania a recunoscut că operaţia ar putea "să nu reziste" şi a spus că ia în considerare o a doua operaţie, dacă va fi necesară. 

Pe acelaşi subiect

Muziciana a spus că, dacă nu va mai putea să cânte, va scrie versuri pentru alţi artişti. "Va fi o altă decizie pe care va trebui să o iau. Unele decizii sunt mai grele decât altele", a transmis Shania. Artista a vorbit despre lupta dificilă cu boala Lyme şi despre cum au afectat-o simptomele. 

"Simptomele m-au speriat puţin, pentru că înainte de a fi diagnosticată, eram foarte amețită pe scenă, îmi pierdeam echilibrul. Îmi era teamă că voi cădea de pe scenă". Cântăreaţa, câştigătoare a cinci premii Grammy, a mai spus că vocea ei "n-a mai fost niciodată la fel" după ce s-a îmbolnăvit. 

"Am crezut că mi-am pierdut vocea pentru totdeauna. Am crezut că asta a fost. Că n-o să mai cânt niciodată, niciodată", a spus ea în documentarul autobiografic de pe Netflix, "Not Just a Girl".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Shania Twain ar putea să nu mai cânte niciodată, după operaţia la gât. Ce a declarat celebra cântăreaţă