Antena Meniu Search
x

Şi-a făcut acest selfie, iar după câteva secunde a suferit un accident teribil care i-a adus moartea. "Am pierdut dragostea vieţii mele"

O britanică şi-a făcut un selfie în care apare extrem de bucuroasă, în timp ce merge pe bicicletă, însă, la numai câteva secunde după, ea a suferit un teribil accident care i-a provocat moartea.

O britanică şi-a făcut un selfie în care apare extrem de bucuroasă, în timp ce merge pe bicicletă, însă la numai câteva secunde după ea a suferit un teribil accident care i-a provocat moartea.

Povestea femeii a fost publicată de cotidianul The Independent, care scrie că Carmen Greenway, în varsta de 41 de ani, se întorcea acasă, pe bicicletă, de la aniversarea zilei de naştere a mamei ei. Pe drum, Carmen a nimerit o denivelare, a căzut de pe bicicleta şi s-a lovit cu capul de asfalt.

Ea a fost transportată la spital, însă a murit după şase zile.

Soţul femeii, care se afla în Rusia în momentul în care incidentul a avut loc, a susţinut ulterior că în Marea Britanie trebuie să fie votată o lege care să impună bicicliştilor să poarte cască de protecţie.

"Carmen făcea selfie pe drum, dar făcea asta des, avea grijă de ea. Nu a făcut poza în momentul în care a cazut, ci înainte. Chiar era fericită în acea seară, sărbatorise ziua mamei ei. Poate a băut un pahar în plus, nu ştiu...Este incredibil cum într-o clipa te bucuri de viaţă, iar în următoarea poţi să dispari...", a declarat Rufus Greenway.

Cei doi erau casatoriţi de 13 ani şi aveau doi copii. "Am pierdut dragostea vietii mele, eu imi imaginam că vom trai împreuna 60 de ani. Copiii mei au ramas fără mama şi asta este cel mai dureros" a mai spus bărbatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Şi-a făcut acest selfie, iar după câteva secunde a suferit un accident teribil care i-a adus moartea. "Am pierdut dragostea vieţii mele"