Antena Meniu Search
x

Galerie foto Și-a lăsat fetița de 3 ani să moară în subsolul blocului. Copila, care s-a sufocat din cauza vărsăturilor, a fost apoi aruncată de propriul tată într-un canal, în Germania

Groază în Dinslaken, un oraș din landul Renania de Nord-Westfalia, acolo unde un tată și-a lăsat fetița de 3 ani să moară singură în subsolul blocului, apoi i-a aruncat trupul firav, fără viață, în canalul Rin-Herne. Autopsia a stabilit că micuța s-a sufocat din cauza vărsăturilor.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.10.2023, 11:06

În timp ce locatarii blocului își desfășurau viața de zi cu zi, o fetiță de 3 ani stătea singură, la subsol. Ar fi fost închisă acolo de propriul tată, un german în vârstă de 40 de ani, care ar fi vrut, astfel, să-i aplice copilei o corecție. Chinuită zile întregi, în subsolul rece și întunecat, micuța a sfârșit sufocată cu propria vomă. Potrivit jurnaliștilor Bild, după ce și-a găsit fiica fără suflare, Sascha W. i-ar fi aruncat cadavrul în canalul Rin-Herne.

Tatăl fetiței s-a predat vineri la poliția din Dinslaken. Le-a mărturisit agenților că fiica lui a murit și că i-a aruncat cadavrul în canal, cu greutăți atașate.

Filmul ororii din Dinslaken

Primele verificări arată că germanul și-ar fi încuiat fiica în subsol pentru câteva zile. I-ar fi dus apă și mâncare, verificând-o pe micuță din când în când.

Pe acelaşi subiect

Pe 1 octombrie, însă, și-a găsit fetița fără suflare și, se pare că în seara aceleiași zile, ar fi aruncat trupul fără viață în canalul de lângă Oberhausen. 

Cinci zile mai târziu, vineri după-amiază, bărbatul s-a predat. A intrat în secția de poliție din Dinslaken și le-a spus ofițerilor că fiica lui de 3 ani a murit și că i-a aruncat cadavrul în canalul Rin-Herne. Sâmbătă seara, scafandrii de la departamentul de pompieri Oberhausen au periat canalul, găsind, în cele din urmă, trupul fetiței.  

Mama copilei, audiată de anchetatori

Jonas Tepe, purtătorul de cuvânt al poliției din Duisburg, a declarat pentru derwesten.de că fetița de 3 ani are o soră geamănă și un frate de 6 ani. 

La solicitarea parchetului din Duisburg, tatăl a fost arestat.

O echipă de criminaliști intervievează în prezent martorii și evaluează probele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Și-a lăsat fetița de 3 ani să moară în subsolul blocului. Copila, care s-a sufocat din cauza vărsăturilor, a fost apoi aruncată de propriul tată într-un canal, în Germania