Antena Meniu Search
x
LIVE

Şi-a plătit taxa auto cu 5 ROABE PLINE CU MONEDE! Angajaţii de la înmatriculări au numărat bănuţii până la unu noaptea (VIDEO, GALERIE FOTO)

Un american furios pe cei de la departamentul de înmatriculări auto şi-a plătit taxele pentru două maşini cu cinci roabe pline cu monede. Adică, în total 300 de mii de penny.

la 13.01.2017, 21:58

Un american furios pe cei de la departamentul de înmatriculări auto şi-a plătit taxele pentru două maşini cu cinci roabe pline cu monede. Adică, în total 300 de mii de penny.

Uluitorul episod s-a petrecut într-un orăşel din Virginia. Americanul a cărat fiecare roabă până în clădirea celor de la înmatriculări auto şi le-a lăsat pe toate cinci acolo. Roabele conţineau 300 de mii de penny, taxa de înmatriculare pentru două maşini.

Povestea răzbunării bărbatului începe acum câteva luni, când a vrut să sune la departamentul de înmatriculări, pentru nişte informaţii. Dar, în ciuda insistenţelor sale, nu a fost lămurit. Înfuriat, chiar a dat oficiul în judecată, iar cele două părţi s-au confruntat în trei procese, la tribunal.

Pe acelaşi subiect

Nefiind mulţumit nici de deznodământul acţiunilor sale în justiţie, americanul a ales propria cale de răzbunare. A decis să plătească taxa de înmatriculare de trei mii de dolari, pentru două maşini, în monede de un penny.

Pentru că monedele cântăreau cam 700 de kilograme, el a cumpărat şi cinci roabe, ca să le transporte. Cinci angajaţi de la înmatriculări au fost mobilizaţi pentru a număra banii. Potrivit presei locale, au terminat la 1 noaptea.

Pentru întreaga ispravă, americanul a dezvăluit că a scos din buzunar încă o mie de dolari, bani pentru roabe, dar şi pentru plata unor oameni, care l-au ajutat să care monedele, ca să se răzbune.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Şi-a plătit taxa auto cu 5 ROABE PLINE CU MONEDE! Angajaţii de la înmatriculări au numărat bănuţii până la unu noaptea (VIDEO, GALERIE FOTO)