Antena Meniu Search
x

Şi-a plătit taxa auto cu 5 ROABE PLINE CU MONEDE! Angajaţii de la înmatriculări au numărat bănuţii până la unu noaptea (VIDEO, GALERIE FOTO)

Un american furios pe cei de la departamentul de înmatriculări auto şi-a plătit taxele pentru două maşini cu cinci roabe pline cu monede. Adică, în total 300 de mii de penny.

Un american furios pe cei de la departamentul de înmatriculări auto şi-a plătit taxele pentru două maşini cu cinci roabe pline cu monede. Adică, în total 300 de mii de penny.

Uluitorul episod s-a petrecut într-un orăşel din Virginia. Americanul a cărat fiecare roabă până în clădirea celor de la înmatriculări auto şi le-a lăsat pe toate cinci acolo. Roabele conţineau 300 de mii de penny, taxa de înmatriculare pentru două maşini.

Povestea răzbunării bărbatului începe acum câteva luni, când a vrut să sune la departamentul de înmatriculări, pentru nişte informaţii. Dar, în ciuda insistenţelor sale, nu a fost lămurit. Înfuriat, chiar a dat oficiul în judecată, iar cele două părţi s-au confruntat în trei procese, la tribunal.

Pe acelaşi subiect

Nefiind mulţumit nici de deznodământul acţiunilor sale în justiţie, americanul a ales propria cale de răzbunare. A decis să plătească taxa de înmatriculare de trei mii de dolari, pentru două maşini, în monede de un penny.

Pentru că monedele cântăreau cam 700 de kilograme, el a cumpărat şi cinci roabe, ca să le transporte. Cinci angajaţi de la înmatriculări au fost mobilizaţi pentru a număra banii. Potrivit presei locale, au terminat la 1 noaptea.

Pentru întreaga ispravă, americanul a dezvăluit că a scos din buzunar încă o mie de dolari, bani pentru roabe, dar şi pentru plata unor oameni, care l-au ajutat să care monedele, ca să se răzbune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Şi-a plătit taxa auto cu 5 ROABE PLINE CU MONEDE! Angajaţii de la înmatriculări au numărat bănuţii până la unu noaptea (VIDEO, GALERIE FOTO)