Antena Meniu Search
x

Şi-a plimbat soţul în lesă pe post de câine ca să scape de restricţii

Izolarea dă idei inedite unora. O femeie din Canada a fost amendată de oamenii legii, după ce a fost prinsă de poliţişti plimbându-şi soţul în lesă, în timpul restricţiilor de circulaţie. Când a fost luată la întrebări, femeia le-a spus că „doar îşi plimbă câinele”, pe lângă casă, în Sherbrooke, provincia Quebec.

de Monica Palade

la 13.01.2021, 18:49

Soţ şi soţie, în izolare
Şi-a plimbat soţul în lesă pe post de câine ca să scape de restricţii - Profimedia
  • Şi-a plimbat soţul în lesă pe post de câine ca să scape de restricţii
  • Ideie năstrunşnică pentru a încălca restricţiile
  • Restricţii dure în toată Canada

Pentru fapta lor, cuplul a fost amendat cu peste 1.546 dolari canadieni fiecare, echivalentul a 1.200 de dolari americani.

Provincia a impus restricţii pe timp de noapte în încercarea de a scădea rata de infectare cu noul coronavirus. Oamenii au voie să iasă în apropierea caselor lor din motive limitate între 8 seara şi 5 dimineaţa, ca de exemplu să facă exerciţii pe gazonul lor. 

Ideie năstrunşnică pentru a încălca restricţiile

Perechea a fost oprită duminică, în jurul orei 9, la doar o oră după ce noile restricţii au intrat în vigoare. Oamenii au voie să îşi părăsească casele doar pentru a merge la doctor sau să-şi plimbe câinele un kilometru în jurul casei. 

Femeia de 24 de ani şi bărbatul de 40 de ani au încercat să-i convingă, fără succes însă, pe oamenii legii  că nu au încălcat normele legale.

Restricţii dure în toată Canada

În prima săptămână de lockdown, poliţiştii din Quebec au dat 750 de amenzi pentru încălcarea normelor anti-COVID.

Şi Ontario a impus noi restricţii, după ce a decretat stare de urgenţă. Oamenii trebuie să stea în cas între  8 seara şi 7 dimineaţa. 

Canada a înregistrat o creştere a numărului de cazuri de coronavirus, ajungând la 670.000. Marţi, ţara a înregistrat un numpr record de morţi: 17.266.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Şi-a plimbat soţul în lesă pe post de câine ca să scape de restricţii