Antena Meniu Search
x

Şi-au filmat moartea, ÎN DIRECT, pe Facebook! Două adolescente au murit zdrobite de un TIR, în timp ce erau urmărite live de zeci de prieteni

Două tinere, de 18 şi 19 ani şi-au găsit sfârşitul într-un accident brutal, în timp ce transmiteau în direct, pe Facebook. Zeci de prieteni ai adolescentelor au văzut scena cumplită.

Vezi și

Două tinere, de 18 şi 19 ani şi-au găsit sfârşitul într-un accident brutal, în timp ce transmiteau în direct, pe Facebook. Zeci de prieteni ai adolescentelor au văzut scena cumplită.

Tragedia s-a produs pe o autostradă din statul Pennsylvania. La volanul maşinii se afla Brooke Miranda Hughes, de 18 ani, care, în acelaşi timp, şi transmitea în direct, pe Facebook. Alături de ea era, pe scaunul din dreapta Chanita Toomey, o prietenă, cu un an mai mare decât ea.

La începutul înregistrării, pasagera e auzită când îşi întreba prietena dacă a început să transmită live pe Facebook. După câteva minute situaţia a scăpat de sub control. Se pare că un pneu al maşinii adolescentelor a explodat, iar automobilul a devenit de nestăpânit. În timp ce tânăra de la volan continua să transmită, maşina s-a dus pe celălalt sens şi s-a zdrobit de un TIR.

Pe acelaşi subiect

Lovitura a fost extrem de violentă, iar zeci de prieteni care urmăreau transmisiunea au fost martorii nenorocirii. Au auzit, îngroziţi, strigătele celor două adolescente. În urma izbiturii, maşina fetelor a luat foc. Poliţia a găsit ulterior trupurile carbonizate ale adolescentelor. Cadavrele erau de nerecunoscut - a fost nevoie de teste ADN, pentru identificare.

O a treia adolescentă, prietenă a victimelor a avut mare noroc: în aceeaşi seară a călătorit împreună cu ele, dar, cu puţin timp înaintea tragediei, a coborît din maşină.

Şoferul TIR-ului a scăpat nevătămat. Anchetatorii consideră că bărbatul nu are nicio vină pentru cele întâmplate. Înregistrarea teribilei transmisii în direct a rămas pe pagina de Facebook a fetei care era la volan. Videoul a fost îndepărtat, după câteva ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Şi-au filmat moartea, ÎN DIRECT, pe Facebook! Două adolescente au murit zdrobite de un TIR, în timp ce erau urmărite live de zeci de prieteni