Antena Meniu Search
x

40.000 de oameni se bat pe sase slujbe de vis, in Australia

Se anunta cea mai stransa lupta posibila pentru slujbele de vis, puse la bataie in Australia. 40.000 de oameni din 200 de tari s-au inscris, iar cererile le-au fost aprobate.

Vezi și

Urmeaza acum selectia finala in care ajung doar 18 dintre ei. Miza? Sase posturi in cele mai frumoase locuri din Australia, platite fiecare cu 100.000 de dolari.

“Pentru a afla raspunsul mi-am luat rucsacul si am calatorit. Iar ceea ce stiu e ca m-am ratacit doar ca sa ma descopar pe mine”.

E prezentarea unei dintre candidatele care aplica pentru jobul de vis. Dar mai sunt inca 39.999 de alte filmulete la fel de trasnite. Sunt ale celorlalti candidati, dornici toti sa cunoasca aventura australiana si. sa si fie platiti pentru asta.

Batalia cea mai mare se da pentru un post de promotor de evenimente in Sydney. Dar nici celelalte slujbe nu sunt de neglijat: fotoreporter la Melbourne, degustator si trei posturi care propun protejarea faunei , a florei australiene si a unor atractii turistice. Cei mai multi candidati vin din Statele Unite. Urmeaza britanicii, francezii si coreenii.

Din cei 40.000 de candidati cati sunt acum, doar 18 vor primi cate un bilet de avion pentru a participa la un interviu in Australia. Numele celor sase norocosi vor fi dezvaluite pe 21 iunie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » 40.000 de oameni se bat pe sase slujbe de vis, in Australia