Antena Meniu Search
x

ŞOC în Marea Britanie! 10.000 de oameni au vrut să PROFITE de pe urma dramei de la Manchester. Ce s-a întâmplat este uimitor

Duminică, pe terenul de cricket Old Trafford, va avea loc concertul caritabil ”One Love Manchester”, dedicat memoriei celor 22 de victime ale atentatului terorist de la arena din Manchester. Din lineup-ul show-ului iniţiat de cântăreaţa Ariana Grande mai fac parte Coldplay, Katy Perry şi Justin Bieber, Take That, Niall Horan (One Direction), Miley Cyrus, Usher şi Pharrell Williams.

Duminică, pe terenul de cricket Old Trafford, va avea loc concertul caritabil ”One Love Manchester”, dedicat memoriei celor 22 de victime ale atentatului terorist de la arena din Manchester. Din lineup-ul show-ului iniţiat de cântăreaţa Ariana Grande mai fac parte Coldplay, Katy Perry şi Justin Bieber, Take That, Niall Horan (One Direction), Miley Cyrus, Usher şi Pharrell Williams.

BBC susţine că 10.000 de oameni "fără scrupule" au vrut să profite de drama de la Manchester, pentru a obţine bilete la concertul caritabil de duminică.

Aceştia au susţinut că s-ar fi aflat la locul tragediei, a anunţat compania Ticketmaster, care s-a ocupat de vânzarea biletelor.

Agenţia anunţase că cei care au asistat la concertul ce avut loc pe 22 mai pot intra gratis la show-ul de duminică.

Pe acelaşi subiect

Potrivit sursei citate, 25.000 de depus cereri pentru bilete gratuite, deşi numai 14.200 de oameni au fost prezenţi la concertul unde s-a produs explozia, care a lăsat în urmă 22 de morţi, printre care şapte copii, şi 116 de răniţi.

Biletele pentru concertul caritabil ”One Love Manchester” au fost vândute joi în şase minute.

Banii obţinuţi din vânzarea biletelor vor fi donaţi victimelor şi familiilor afectate de atacul terorist din 22 mai, din faţa Manchester Arena.

Spectacolul va fi transmis live de BBC şi BBC Radio.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » ŞOC în Marea Britanie! 10.000 de oameni au vrut să PROFITE de pe urma dramei de la Manchester. Ce s-a întâmplat este uimitor