Antena Meniu Search
x

Șofer curier român prins cu 100 de km/h peste limita legală, în Germania, după ce abia se drogase

Un șofer curier român a fost prins cu 100 de km/h peste limita legală, în Germania, după ce abia se drogase. După câțiva kilometri, a mai depășit odată viteza legală, cu doar 60 de km.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.04.2020, 13:50

Șofer român
Șoferul român prins de polițiști are 37 de ani - Twitter
  • Șoferul a fost prins cu viteză excesivă de două ori.
  • A fost reținut și a rămas fără permis.

Un șofer român la volanul unui mic camion IVECO al unei firme de curierat a fost surprins de două ori de un radar mobil al poliției germane, pe BAB7, la Hamburg, luni seara. 

Prima oară, mașina a atins o viteză de 153 km/h, cu 100 km/h peste limita de viteză admisă. În plus, micul camion a fost condus în mod constant banda din stânga, în ciuda faptului că restul benzilor erau libere, scrie portalul poliției germane.

Călătoria a continuat și între joncțiunile Schnelsen-Nord și Schnelsen, camionul a atins o viteză de 111 km/h, cu 60 km/h peste viteza admisă.

După ce a fost oprit de polițiști, s-a dovedit că șoferul român, în vârstă de 37 de ani, a consumat stupefiante cu puțin timp înainte de călătorie. Un test rapid de droguri a fost pozitiv pentru THC. I-au fost recoltate probe de sânge și permisul i-a fost reținut.

Citește și Un tânăr 'suveran' i-a șocat pe jandarmi, în București, în timpul unui control Alexandru, bărbatul împușcat mortal de polițiști, a intrat cu mașina în gardul Guvernului, acum 4 ani

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Șofer curier român prins cu 100 de km/h peste limita legală, în Germania, după ce abia se drogase